Sano Woonstyle: De plek voor Woonaccessoires, Tassen en Meer!

Ontmoet Sandra; de eigenaar achter Sano Woonstyle en Bijoux bij Sano.

Al meer dan 14 jaar beheer ik met veel liefde en expertise een grote webshop in truckonderdelen. Hoewel die baan mij veel voldoening geeft, kriebelde het al langere tijd om zelf te ondernemen. Waarom? Omdat ik, net als velen van jullie, een echte freak ben als het gaat om woonaccessoires!

Van stijlvolle kandelaars tot gezellige kussens, ik vind het allemaal even fascinerend. Daar wilde ik meer mee doen. Daarom ben ik Sano Woonstyle begonnen: een webshop waar ik mijn passie voor prachtige en betaalbare woondecoraties met jullie kan delen.

Meer dan alleen Woonaccessoires

Maar dat is niet alles! Zoals veel vrouwen ben ik ook een enorme tassenliefhebber. En laten we eerlijk zijn: het is het allerleukst om veel te krijgen voor weinig, toch? Daarom vind je bij Sano Woonstyle ook een uitgebreide collectie van betaalbare, stijlvolle tassen.

En laten we de oorbellen niet vergeten! Want wat is een outfit zonder de juiste sieraden? Bij Sano Woonstyle vind je prachtige oorbellen die je look helemaal afmaken.

De Klant is Koning

Sinds de lancering van Sano Woonstyle heb ik al veel klanten blij mogen maken met de producten die ik met zoveel zorg selecteer. En dat is waar het uiteindelijk allemaal om draait: jou blij maken! Dankzij de geweldige steun en positieve reacties hoop ik dit nog heel lang te mogen doen.

Shop mee!

Ik nodig je uit om deel te worden van dit avontuur. Neem een kijkje in de webshop, laat je inspireren, en vind iets moois dat bij jou past.

Heb je vragen, suggesties of wil je gewoon even hallo zeggen? Neem gerust contact met me op. Ik hoor graag van je!

Lieve groet,

Sandra

Eigenaar, Sano Woonstyle

­čô× 06-49833490

Met dank aan www.melissazumbrink.nl voor haar creatieve expertise.